Maikel's Blog Over Wonen

Alles voor je trouwe viervoeter

17 augustus 2016 Maikel Bos 0 Comments

Ben je op zoek naar een nieuwe bench of komt er binnenkort een nieuwe hond in huis en heb je daarvoor nog niets in huis? Tegenwoordig kun je hondenspullen kopen op het internet. Hondexpert levert alles wat je nodig hebt om je hond het gedroomde hondenleven te geven.

Overzichtelijk op één site

Het ruime assortiment van Hondexpert wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste gadgets op het gebied van hondenartikelen. De webshop is handig en bovendien onmisbaar als je op eenvoudige én onverzichtelijke wijze je bestelling wilt doen. Alle bestellingen die je doet voor 17.00 uur worden de volgende (werk)dag thuisbezorgd. Ideaal als je weinig tijd hebt om naar een grote dierenwinkel te gaan en daar alle hondenbenodigdheden bij elkaar te zoeken. Ieder item wordt op de website duidelijk omschreven. Handig als je verschillende hondenbenches en manden met elkaar wilt vergelijken of als je wilt weten hoe het hondenkussen gewassen kan worden.

Bench voor thuis, in de auto of op de fiets

Honden voelen zich thuis in hun eigen bench. Het is een plekje dat van je hond is en waar deze graag slaapt. Je kunt de bench voorzien van een comfortabel hondenkussen voor een nog groter gemak. Gaat de hond graag mee in de auto of op de fiets? Geen enkel probleem de keuze in benches is groot en als je met de hond gaat fietsen kun je voor een hondenfietskar kiezen. De hondenfietskar is ideaal als je:

  • Op de fiets meerdere honden mee wilt nemen
  • Snel en makkelijk aan je fiets te bevestigen
  • De zieke hond naar de dierenarts moet
  • Je hond voelt zich zeker in de warme zomermaanden veel prettig in een fietskar dan in een warme auto

Interessante aanbiedingen

Bezoek de website regelmatig voor een overzicht van scherpe aanbiedingen van onder meer benches en andere accessoires. Uitdagend speelgoed, puppy bijtballen, bijttouwen en pluche dieren waar geluid uitkomt op het moment dat de hond er in bijt, het is allemaal beschikbaar in het uitgebreide aanbod van de Hondexpert webshop.

Previous Post

Next Post