Maikel's Blog Over Wonen

Is fotobehang iets voor mijn ruimte?

8 december 2017 Maikel Bos 0 Comments

Er zijn tegenwoordig allerlei mogelijkheden om je muur te stijlen. Je kunt aan de slag gaan met verf en dus je eigen kleur bepalen. Ook kun je er nog steeds voor kiezen om je muur te voorzien van een laag behang. Het nadeel hiervan is dat je vaak gebonden bent aan de soorten behang die er zijn en hier dus niet je eigen creativiteit in los kunt laten. Tegenwoordig is daar een oplossing voor: fotobehang. Met fotobehang kun je namelijk zelf je behang stijlen en aanpassen naar je eigen smaak en idee. Benieuwd naar wat fotobehang is en wat de voordelen hiervan zijn? Je leest het in dit artikel.

Maak zelf een schitterende foto!

Fotobehang is eigenlijk een zelf ontworpen behang. Heb je bijvoorbeeld een hele mooie foto genomen en wil je deze laten omtoveren tot behang? Dan is dat mogelijk. Daarbij zijn er ook allerlei foto’s te vinden in duizenden categorieën die je tot fotobehang kunt laten maken. Het voordeel hiervan is dat je echt je eigen smaak naar voren kunt laten komen in een ruimte. Je bent niet gebonden aan de patronen die een behangwinkel je aanbied. Veelal denken mensen daarom dat fotobehang heel prijzig is. Dat valt mee! In veel gevallen is fotobehang net zo duur als normaal behang. Genoeg redenen dus om de mogelijkheden eens te bekijken.

Let op de kwaliteit van het behang

Als je op zoek bent naar fotobehang kun je hiervoor terecht in verschillende webshops. Vaak kun je dan een eigen gemaakte foto uploaden of er één kiezen uit de galerij van de aanbieder. In veel gevallen heb je dan de keuze uit honderden foto’s. Er is eigenlijk altijd voor iedereen zijn/haar smaak wel een behang te vinden wat voldoet aan de wensen. Let daarbij wel op de kwaliteit van het behang, je wilt namelijk niet dat de foto op je behang onscherp is!

Previous Post

Next Post