Maikel's Blog Over Wonen

Zeg wat je zeggen wilt…spreuken in je interieur

3 oktober 2015 Maikel Bos 0 Comments

Het is al langer een trend: letters gebruiken in het interieur. Tegeltjeswijsheden in een nieuw jasje, zullen we maar zeggen. Waarom zou je niet gewoon jouw eigen ideeën en wensen kenbaar maken op jouw muur? Of op de trap, of op een bloempot, of op….Spreuken in je interieur doen het helemaal.

Zelf spreuken maken

Misschien heb je zelf wel een soort lijfspreuk. Plak hem op de muur, waar dan ook in huis. Wil je wel graag iets persoonlijks, maar ben je niet zo goed in bedenken? Surf eens rond op internet. Er zijn genoeg sites met uitspraken en gezegdes. Kies hier een mooie uit. Of verander er stiekem één waardoor het toch een grappig geheel wordt. Jouw eigen spreuken in je interieur geven het huis iets persoonlijks.

Zelf letters maken

Niet alleen de spreuken in je interieur kan je zelf verzinnen, je kunt ze ook zelf maken. Maak met losse letters een leuke slinger, zoals je ook verjaardagsslingers kunt maken. Gebruik een lijmpistool en zet een mooie tekst op een lege, schone fles. Haak een soort kussentjes, maar dan in de vorm van letters en zet zo een spreuk op je bank…je kunt het zo gek niet bedenken. Laat je eigen creatieve geest aan de gang gaan en geef jouw interieur zijn eigen spreuk.

Previous Post

Next Post