Maikel's Blog Over Wonen

Zonneschermdoeken koop je snel en gemakkelijk online

18 december 2016 Maikel Bos 0 Comments

Zonneschermdoeken die lang dienst hebben gedaan moeten helaas wel eens vervangen worden. De zon die er op schijnt vervaagt de kleuren, als ze nat worden kunnen ze schimmelen en langdurig gebruik veroorzaakt simpelweg voor slijtage. Niet alleen zorgt dit voor een onverzorgd uiterlijk aan je huis, maar het verminderd ook de werking van het scherm. Online kan je snel en gemakkelijk zonneschermdoeken bestellen die je vaak zelf kan monteren.

Online zonneschermdoeken kopen

Eén van de aanbieders van zonneschermdoeken is zonneschermdoek.nl. Deze werken uitsluitend met de kwalitatief zeer sterke Tibelly doeken. Stapsgewijs kom je tot het juiste doek. Door eerst de kleur te kiezen en daarna de afmetingen in te geven krijg je een overzicht van de kosten. Als je hiermee akkoord gaat en je betaalt, dan krijg je je doek binnen 10 dagen toegestuurd. Het bestellen van zonneschermen online is niet erg gevaarlijk omdat er meestal standaard afmetingen zijn. Het enige probleem is dat je de kwaliteit niet zelf kan zien en voelen. Met de doeken van Tibelly is dat risico gelukkig klein, want die garanderen altijd een goede kwaliteit. Als het scherm is afgeleverd, kan je deze vervolgens zelf installeren of ze kunnen je in contact brengen met een installateur bij jou in de buurt. En mocht je toch niet tevreden zijn met je scherm, dan kan je het altijd terugsturen.

Tibelly doeken

De doeken van Tibelly zijn zeer stevig en verkleuren erg langzaam. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van acrylvezels die individueel worden gekleurd en daarna pas in een doek geweven zijn. Het doek zal ook niet snel slijten omdat deze vezels erg lang meegaan en slecht schimmel vormen. Ze houden 90 procent van de UV stralen tegen, en ze kunnen je voor tientallen jaren beschermen. Het assortiment is groot en je kan kiezen tussen een verscheidenheid aan kleuren en patronen, zodat er altijd wel iets is wat bij de stijl van je huis past.

Previous Post

Next Post